Milyen masszőrt keres?

-

masszázshirdetés feladás itt

Valóban spermaölő az alsónadrág?

2016-06-24

Az ősember és az egyiptomiak is ágyékkötőt hordtak, a szabadszellemű görögök elegendőnek vélték a tógát  férfiúi bájaik elkendőzéséhez. Hogy milyen ruhát visel a férfi, sokat elárul a személyiségéről, ahogyan az alsónadrágja is.

A férfi alsónemű története átível a történelmen. Talán épp ezért meglepő néhány kutató megállapítása: miszerint alsónadrág nélkül egészségesebbek  lennének a férfiak, jót tenne a termékenységüknek, ha nem viselnének semmit. A kutatás szerint a férfiak spermiumát sokkal jobban befolyásolja, hogy milyen alsónadrágot viselnek, ( vagy egyáltalán nem viselnek semmit) mint az, hogy rendszeresen fogyasztanak-e alkoholt, vagy dohányoznak-e. A nagyon szűk alsónemű nem tesz jót, ugyanis ha a herék túlságosan felmelegszenek, az ronthatja a spermiumok minőségét. A bővebb boxer típusú alsónadrágok mellett szóló érv az is, hogy a szűk fazonok kellemetlenül szoríthatják a mellékherét és az fájdalmas lehet.

Ágyékkötőt hordott az ősember, az egyiptomiak, de még a II. világháborúban harcoló japán katonák is. A görögök megoldották a tógával, amit a testük köré csavartak .

A 13. század hajnalán már minden magára adó európai férfi hordott alsógatyát.  A reneszánszban kifejlesztették az alsónemű elülső részén lévő "időtakarékos" lyukat. Az ipari forradalom idején terjedt el a kezeslábas, ami egészen az 1930-as évekig hódított. Ekkoriban kezdet el az alsónadrág a mai képéhez hasonlítani. Rövid lett és a deréknál lévő pánt immár gumiból készült. Ezek voltak az első boxerek, melyek a profi boxolók viselete alapján kapták a nevüket. 1934-ben a Jockey márkájú kisgatyákon megjelentek az átlós nyílások, melyek az 1936-tól gyártott  "erszényes" alsókon  -mondjuk ki fecskéken- vízszintes sliccekké lettek. A második világháború alatt jelentek meg az első színes alsók. A háború után a tervezők kicsit áttervezték az aláöltözős ruhadarabot, így született meg a mai boxer legközelebbi felmenője. Az alsónadrágok divatcikké válásához azonban még kellett 20-30 év, amíg Calvin Klein, Sauvage, Ron  Chereskin és Tommy Hilfiger gatyába nem rázta a színek, fazonok és anyagok kavalkádját. A boxer 1990 körül nagy változáson ment át.  Ekkor láttak napvilágot a "rapper alsó" típusú és testhez álló darabok,  melyek napjainkig a férfi alsóneű trend kedvencei, letúrván ezzel a fecskét a dobogóról. A mai fiatalok már "fiú bugyinak" csúfolják, amiről jobb, ha a nadrágot sötétben húzzák le. A boxer egy évtized alatt teljes győzelmet aratot felette.

Bővebb fazonú boxer, vagy hagyományos testre tapadó?  A férfiak többsége az alsónadrág választásakor inkább a kényelmet és a praktikusságot tartja szem előtt.

Sokszor hallani, a ruha teszi az embert, ami részben igaz is. Hiszen sok fontos személyiségjegyre lehet következtetni belőle.

-LaM-

Welcome

Evita

2020-09-25

Evita

új masszőr érkezett a proszira

Új képek

Carmen

2020-09-25

Carmen

Laura

2020-09-25

Laura

Zsolt

2020-09-25

Zsolt

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Keressük a programozót, aki a masszázsinfó adatbázisát anno felépítette.
Bővebben a szerkesztőség blogjában

Budapest masszázstérképe

Budapest masszázstérképemasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!