Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Végre egy hozzáértő masszőz!

2017-09-06

Okleveles masszőz szeretettel várja vendégeit a szervezet frissítésére, vérkeringés javítására, stresszoldásra, vagyis egy igazi masszázsra - olvastam egy hirdetésben valamikor régen.

 

50 felé járó, apró termetű, kedves arcú, pörgő nyelvű hölgy, nemrég költözött Pestre egy vidéki városból, ahol sokáig masszőzként dolgozott. Azt mondta: meg van lepődve, hogy itt Pesten mindenki a befejezésről faggatja, otthon ilyen egyáltalán nem volt, de ő nem haragszik, nem küld a fenébe senkit, csak elmondja, hogy nincs szex, nem vetkőzik le és nem vesz a szájába semmit.

Egyszerűen berendezett, kínosan tiszta, egylégterű lakásban ültünk, amit a közepére állított hatalmas, profi masszázspad uralt. Erre került egy vasalt lepedő majd én.

Erzsébet a nem látható eü problémáim iránt érdeklődött - ez is egy olyan dolog, ami ha kimarad, a masszázs már biztosan nem szakszerű - és nekilátott. Rég volt részem ennyire alapos és ilyen tudományos igényességgel felépített programban. Csupán az zavart egy kicsit, hogy Erzsébet - nyilván a vidéki ember átlagon felüli kommunikációs igényéből kifolyólag - egyfolytában csacsogott és sokat kérdezett. Ha csak mondja a magáét, az nem olyan nagy baj, attól ki lehet kapcsolódni, de ha válaszolni is kell, akkor már nem lehet.
Más masszőzök veszik a lapot és ha egyre lassabban kapják a kurta válaszokat, akkor abbahagyják.

Erzsébetet erre külön meg kellett kérni.

Dicséretére legyen mondva: abbahagyta.

A bő órás programért 5000 Ft-ot fizettem.

Erotika, befejezés fel sem merült, egyszerűen nem volt rá szükség.

Az egyik hallatlan pozitívum: Erzsébet nagyon jól kezelte az intim részek környékét.

Az egyik véglet ugyanis nagy ívben kikerül minden cikis alkatrészt, ez nem jó, mert így egészen biztosan kimarad pl. a combfeszítő izom, és/vagy a farizom, a másik véglet pedig alaposan elidőzik az ágyékban és gondoskodik arról, hogy az ügyfél elkezdjen felizgulni, amire esetleg helyszíni gyors árajánlat és hirtelen jött extra szolgáltatás a következő mozzanat.

Erzsébetem a lehető legjobban csinálta, pont a kettő között maradt.

Nem hagyott ki semmit a maszandó területből, de fölöslegesen izgató mozdulatai sem voltak.

Végig éreztem rajta, hogy nem csak érti, de szereti is amit csinál.

Utóhatás: azt nem én mondtam, hanem ő, hogy egy kicsit dagad a bokám környéke.

Nem tudom mit csinált vele, de elmúlt.

Köszönöm, igazán nagyon köszönöm!

utóirat:

sajnos Erzsébet is eltűnt mindenhonnan, viszont a bokám környéke már nem kicsit dagad.