Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Vérciki és unalmas gyógymasszázs

2017-11-13

A kedves olvasók egy része elégedetlen, hogy száll alá a színvonal (miért? volt itt egyáltalán színvonal??), meg hogy sok a melléduma és kevés a masszázs.

Minden igénynek megfelelni nem tudok és nem is akarok, mert a végén még idetolja a pofáját három birka is, hogy miért nincs több zöld, szívesen legelésznének.

Nem egyszerű a masszázsra járó élete és a masszázskalandok utóélete sem könnyebb. Sokan szeretnének itt neveket és telefonszámokat látni, de ilyeneket nem írhatok ide, mert mindig diszkrét alak voltam.
Meg  amúgy is.
Volt akit azért nem említhettem, mert egy rakás szar volt, amit masszázs címén művelt, mást meg azért nem akartam kiszerkeszteni, mert fenn volt a feje a masszázsinfón és hogy néz már ki az, hogy kiírom tízezer ember elé, hogy intim kettesben mit csináltunk egy firhang mögött??? Szóval diszkréció is van a világon, még ha nem is mindenki tudja, mi az!

Ha arról énekelek, hogy átvágtak és jó nagy gagyi szolgáltatásban részesültem, azon itt csámcsog tizenötezer olvasó, közülük hárman azon finnyognak, miért mindig csak rosszul sikerült ügyeimet tárom a nagyvilág elé.
Ha egy masszőrtt megdicsérek, az már nem érdekel senkit, sőt, reklámozásról kezdenek huhogni a mindentudók, ráadásul az említett masszőrhölgy is reklamált nálam, hogy azonosított a sztori alapján és kikéri magának, ő nem kért tőlem ingyenreklámot.

Szóval toll a fületekbe!
Voltam egy nagyon jó masszázson.
A hölgyet a gyógymasszázs.info.hu weblapon találtam.
Kicsit nehezen indult a beszélgetésünk, úgylátszik túl sokan kérdezték meg előtte hogy milyen a befejezés, de amikor megtudta, hogy tényleg a masszázs érdekel, akkor megnyílt.
Elmondta, milyen oklevelei vannak, kikérdezett a problémáim felől és máris mondta, mit tud ezekkel kezdeni.

Két óra múlva ott feküdtem a szalonjában.
Egy szál gatyában, plusz amiket még rámpakolt, melegített frottírtörölköző, ilyenek.
Melegített masszázskrémmel látott munkához és egy óra alatt úgy átdolgozott, hogy azt sem tudtam mondani: jaj.
Pedig mondhattam volna.

Átdolgozta rendesen a farizmaimat is, méghozzá úgy, hogy a gatyámat közben tangává alakította. Az erotika nem merült fel sehogy, pedig csini csaj volt, kedvemre való.

Úgy másztam le a masszázspadról, mint akit ledaráltak.
Még másnap is fájt.
Nem emlékszem, hogy kaptam valaha ilyen eredményes vállöv masszázst.
Azóta is jobban érzem magam, sokkal.
A csattanó ezúttal elmarad, masszázsról posztoltam.
A farkam a helyén maradt.
Ciki, nem?

 

RoK