Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Vonzza vagy taszítja a nőket a férfiszőr?

2016-05-30

Ízlés kérdése, mondhatnánk, de ennél persze összetettebb a helyzet és itt is vannak alapigazságok.
Napjainkban egyre jobban elmosódnak a határok a nemek között, és ez talán sehol sem

figyelhető meg jobban, mint a szőrtelenítés területén.

-Van, aki a párkapcsolatban is ragaszkodik a hagyományos szerepekhez, érthető módon a férfiak szőrzeténél  is a klasszikus esztétikát preferálja. Az olyan, férfias pasikat kedveli, akiknek az egyik szembeszökő tulajdonságuk a szőr. Ez egyfajta szexepil, a szőrzet mennyisége tehát semmiképp sem egyenesen arányos az igénytelenség fokával, sőt.

–Van aki a a higiéniás pozitívumait nézi a szőrmentes állapotnak, és csak helyeselni  tud, hogy ne csak a nők, hanem  a férfitársak is figyeljenek  az apró, de annál fontosabb részletekre.   Hogy mely területeket érintse a szőrtelenítés, azt a férfire bízza, de lehetőleg érvényesüljön a “jut is, marad is” elv.

–Van aki maximálisan megelégszik a férfiasság jelképeként  egy szexi, szépen karbantartott borostával, este pedig sokkal jobban szereti egy finom, selymes mellkasra lehajtani a fejét. Számára abszolút elfogadott, ha egy férfi gyantáztat vagy borotválja magát. Ettől nem lesz a férfi kevésbé férfias, csak vonzóbb!

De van közös nevező is!

Vannak alapvető elvárások: orrszőr, fülszőr nem menő, az ápoltság és tisztaság szintén evidens, függetlenül a szőrmennyiségedtől .  

A  borotválás vagy gyantázás persze nem csupán esztétikai vagy divatkérdés, higiéniai szempontok is szólnak a csupaszítás mellett. Különösen igaz ez a szőrös hónaljra, ahol a bozontos szőr extra hőt képes termelni, ezzel együtt pedig fokozott izzadságot eredményez.        A háton és mellkason található szőrt szintén kiemelten kell kezelni, ha ugyanis elhanyagoljuk, túl hosszú és sűrű lesz, mely idővel zavaróvá válhat. Az intim területek karbantartásával a személyes higiénián túl a szexuális élet  is élvezetesebbé válhat: nem kizárólag férfisajátosság, hogy nem szeretjük köpködni a szőrszálakat a szánkból…