Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Csalafinta ügynök bújt ki a zsákból

2018-07-06

A szerző hirdetésben keresett házhoz járó okleveles masszőzt és az erotikát már a hirdetésében kizárta, végül megtalálta, akit keresett, de a tapasztalatait megosztja az olvasókkal.

masszázs és átvágásA hölgy érkezése igen bizalomgerjesztő, nagy táska volt nála és egy összecsukható masszázspad. Megkérdezte, hova állíthatja fel és hogy használhatja-e a fürdőszobát, kezet mosna és átöltözne.
Hozott papucsot és saját törölközőt!!!
Ez azért fontos, mert eddig az egyik otthonosan belelépett a feleségem papucsába és nem értette, miért ajándékozom neki, a másik pedig nem a neki kikészített kéztörlőt használta, hanem az én fürdőlepedőmet, amin meglátszott, milyen koszos maradt a keze kézmosás után.
 

Kinyitotta a táskáját és kipakolt belőle egy rakás flakont.
Megkérdezte, krémmel vagy olajjal óhajtom?
Krémet óhajtottam, mire rákérdezett: nem baj, ha illóolajakkal megkezelt krémet használ, de ha akarom, van natúr is.

További szimpatikus történés volt, hogy az egészségi állapotom felől kezdett érdeklődni.
A reakciói miatt egy kicsit gyanakodni kezdtem, hogy valami újabb önjelölt biomágus természetgyogyós, de nem erről lett szó.

Felfeküdtem a padjára, amit saját papírlepedővel terített le.
Ez is szimpatikus, a múltkor az egyik jelölt kimoshatatlan olajjal kent össze, az a lepedő a kukában végezte, de  a matracom is foltos maradt.

Nekikezdett a masszázsnak.
Egész jól csinálta.
A svédmasszázs klasszikus indításhoz volt szerencsém, amit a szívhez legmesszebb eső ponton, a jobb sarok körül kezdenek.

Úgy gondoltam, ez jó lesz.

De nem lett jó.

A hölgy ugyanis egyre behatóbban érdeklődött az egészségem felől, mintha valami képzeletbeli kérdőívet töltene ki.
Megérezhette, hogy kezd elegem lenni a dologból, mert kifejtette: nem véletlenül érdeklődik, ugyanis tud ellenszert a bajaimra, olyat, amilyenhez eddig nem volt szerencsém.

A masszázs után elment kezet mosni és amikor visszajött, nagyon hülye pofával ülhettem a padján, mert azonnal letámadott és a táskájából fiolákat és papírokat vett elő.
A fiolákat rám akarta tukmálni, a papírokat meg először el kellett volna olvasnom, másodszor aláírnom.

Mint kiderült, a hölgy egy táplálékkiegészítőket multi-level marketing rendszerben forgalmazó cég ügynöke és azért jött megmasszírozni, hogy közben behálózzon.
Megnyerjen a csodakészítményei számára, illetve beléptessen a hálózatba.

A kizárólag természetes alapanyagokból álló amerikai kapszulák megoldják minden ember minden egészségügyi problémáját, a túlsúlytól a vesekövön át az anorexiáig, de ha belépek a hálózatba, nem csak egészséges leszek, hanem gazdag is.
Ugye hány gazdag ember van Amerikában?
Ugye ott mindenki milyen egészséges? (frászt!)

Az egészsége mindenkinek fontos és ennek az amerikai csodakészítmény sorozatnak biztos piaca van a "jövőért felelősségtudatos" emberek között, ő meggyőződött róla hogy én is ilyen vagyok és a családom, meg a barátaim is. Én még abból is részesülni fogok, amit a rokonaim ismerőseinek barátai adnak el.

Most nem kell elköteleznem magam, csak menjek el a következő állapotfelmérésre, amikor egy elektrolitos gép megállapítja a vitalitásomat, hogy milyen vitaminok és nyomelemek hiányoznak a szervezetemből és miből van túltengés, összeállítanak nekem egy speciális diétát, megvehetem a kiegészítőket és a kezdőcsomagot, amivel mások életét menthetem meg. Olyan gyógyító képességekre tehetek szert, mint Jézus.

Valahogy nem vonzott a dolog egy kicsit sem, de a hölgyet nem lehetett lelőni.
Ahogy magamhoz tértem a masszázsból, úgy lettem egyre idegesebb, majd megkértem, távozzon és ne kérdezze, miért.
Mondom tényleg ne kérdezze.
Jó, akkor szabadnapos kéjgyilkos vagyok és rögvest szolgálatba helyezem magam.
Az ilyen hölgyek közelsége mindig cselekvésre késztet.
Például fojtogatásra.

Az én hálózatépítőm erre megijedt, vagy csak úgy csinált, gyorsan összepakolt és sebesen távozott.
Nagy zavarában elfelejtett pénzt kérni a masszázsért és nekem is csak akkor jutott eszembe, amikor este elmeséltem az asszonykámnak.
 

Nem ezt hívják szükséges üzleti kockázatnak?
 

 

***********************

 

kapcsolódó írások:
Masszázs háznál, nálam!

Időrablók

Nem vagyok elég szép?