Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Masszázs háznál, nálam!

2018-04-18

Saját tapasztalataimat szeretném megosztani a nagyérdeművel, hátha elég érdekes lesz a  méltóságos masszázsinfó olvasóknak.
Régen járok masszázsra, valamikor sportoltam, akkor azért, amióta nem sportolok, nagyon meghíztam és minden ízületem problémás, most meg azért.
Vannak bevált helyeim, de a legjobban a hazai pályát szeretem, ami azért nem egyszerű, mert aki jól tud masszírozni, annál sorban állnak az ügyfelek és nem ér rá házhoz futkosni. Aki meg nem jó, az ne is jöjjön.
A két kategória közötti szakembereket valahogy meg lehet keresni.

Hirdettem már húsz éve, tíz éve és most is.
Össze sem lehet hasonlítani a három időszakot.
Húsz éve tele volt az ország háromnapos tanfolyamon kiképzett természetgyógyászokkal, akik azt hitték, mindent tudnak, pedig az anatómia alapjaival sem voltak tisztában.
Tíz éve rengeteg ledér hölgy jelentkezett, alig lehetett kiválogatni közülük a nem kurvákat.

Most meg alig akarom elhinni, jóval kevesebb a jelentkező, de mind érdemes arra, hogy legalább egyszer elhívjam és megnézzem, mit tud.
Íme az első látogatóm:

A tudálékos amatőr

Nyugdíjas jogászhölgy, OKJ-s masszőr végzettséggel, meg még reiki, prána nadi, asztrológia, radiesztézia, fényadó, energiagyógyász, látó és még ki tudja, milyen tanfolyamokkal.
Masszázsolajától a lepedőm olyan lett, mint a torinói lepel, két mosás után is látszik rajta a testem lenyomata, különösen a pocakomé.
Amíg kezet mosott, én levetkőztem és hasra lefeküdtem a masszázsra szánt, lepedővel letakart kemény matracon. Egy szál semmiben, ahogy kell és hasra, ahogy megszoktam.

A masszőz amikor meglátott, mindjárt azt mondta, hogy valami tangát hagyhattam volna magamon, de nem baj, ha majd hanyatt fordulok, akkor vegyek fel valamit.
Ezután letérdelt mellém és belemarkolt a seggembe.
No nem úgy kívánósan, vagy szemtelenkedve, hanem mint aki arrafelé kezdi a masszázst és az egyik kezével megtámaszkodik.

A hátammal indított.

Voltak egészen jó mozdulatai is, de úgy középtájon a derekam fölött komoly fájdalmat okozott a nyomkodással.

Szóltam, hogy ott ne, mire vitázni kezdett, hogy a masszázs célja az, hogy kihozza a problémákat.

Én: ott semmi masszíroznivaló nincs, szerintem a lengőbordám végét gyötri, talán nem kéne.

Erre ő: biztosan az epém fáj, majd a masszázzsal ő rendbe rakja.

Kértem, hogy az epémet inkább ne masszírozza, volt vele elég bajom, meg szerintem az epére nincs szakszerű masszázs.

Azzal jött erre, hogy ő energokiropraktőr, vagy micsoda és felhatalmazást kér tőlem, hogy meggyógyítson, mert kívülről szét tudja zúzni az epekövet is. Én hevesen tiltakoztam és szépen kértem, hogy inkább maradjunk a masszázsnál.

A gyógyászom vállat volt, enyhén megbántódott és közölte, hogy én tudom.

Később a combomon is okozott fájdalmat, akkor meg a visszereimet kezdte elemezgetni és táplálkozási tanácsadásra vetemedett, pedig nem tudtam nem észrevenni, hogy ő is túlsúlyos, akárcsak én.

Ahogy kérte, amikor hanyatt vágtam magam, egy törölközővel letakartam a csunyámat. Masszírozott tovább, ám egy idő után határozottan rárabolt a farkamra. Fogta a törölközőn keresztül, merthogy a zacskóm állítólag állandóan a keze útjába került.
Én ilyen marhaságokon nem akadok fenn, ha így kell szakszerűen masszírozni, akkor így.
Legfeljebb többet nem hívom.
Eljutottunk a talpamhoz.
Fájt.
Megint jött a magyarázat, melyik pont milyen reflexzónához tartozik, azt meg már fölösleges szájtépésnek tartottam volna, ha elmondom neki, mitől fájnak a "reflexzónáim". Semmi szervi bajaim nincsenek, a fájlalt pontok korábbi sérülések miatt érzékenyek, amiben van egy huszonéves törés, egy állandóan faragott tyúkszem, egy friss lépcsőbe rúgás, de hagytam, hadd mondja az idegpályákat és azért sem szóltam, hogy a reflexpontok felét rossz helyre tette, ugyanis a lábujjaknak semmi köze a nyombélfekélyhez, a bal és jobb agyfélteke határozottan elkülönülő funkciói pedig vajmi kevéssé érintik az ízületi problémákat.
Olyanhoz már volt szerencsém, hogy valaki szakmunkás bizonyítvánnyal elvégzett valami drága tanfolyamot, aminek a felét nem is értette, aztán úgy állt neki a gyógyászkodásnak, hogy közben az ikes igéket sem tudta ragozni, de hogy egy doktori diplomás nyugdíjas ugyanezt tegye - nos az új volt és nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek.

A program vége felé a hölgy igencsak elfáradt, lihegett és sóhajtozott, törölgette az arcát és a nyakát, olykor rám is jutott róla egy-egy verítékcsöpp.
Egy óra tíz perc volt a masszázsa, amiért 3500 Ft-ot kért.

Az öltözködés közben lenyomott életmód tanácsadás külön nem került semmibe, de azt biztosan nem akarom mégegyszer.
Talán a masszázsát sem.

Vannak még jelentkezők bőven.
 

 

***************

kapcsolódó cikkek:

Csalafinta ügynök bújt ki a zsákból

Időrablók

Nem vagyok elég szép?