Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

ZSANI VAGYOK, TEFIZEC !  :-)

 

Masszőrhölgyek panasza

Aki masszázst hirdet, kii van téve annak, hogy egyéb szolgáltatások iránt is érdeklődnek náluk. Főleg urak és főleg hölgyeknél.
Az atléták soha nem próbálkoznak címmel olvashattuk egy masszőrhölgy kirohanását, akinek tele a hócipője a vendégei folyamatosa próbálkozásaival.
A napokban a masszázsinfó egyik hirdetője említette, hogy a saját masszőr kollégái próbálkoznak be vele, általában a harmadik vagy negyedik alkalom után.

 

A hölgyvendégek is próbálkoznak?

Nyilván,
E sorok írója is dolgozott is masszőrként, sose volt egy matyóhímzés és mindig a gyógyító szándék vezette, mégis előfordult, hogy óvatos - ritán nyílt - ajánlatot kapott egy-egy hölgyvendégétől. Vagy arrébb kellett tenni a nő kezét, mert mintegy "véletlenül" úgy tette, hogy eléggé félreérthetetlenül megérintse a masszőre testét.

Megírtuk korábban egy masszőr esetét (Botrány a szállodában), aki engedett a próbálkozásnak, a hölgyvendége később meggondolta magát és panaszt tett.
(A  masszázspadon zaklatást elszenvedő vendégek írásaiból Egyszer csak a masszőr keze eltévedt címmel olvasható egy kis gyújtemény.)

 

Félreérthetetlen ajánlat a masszőrnek

Nemmindennapi esetről kaptunk hírt és mindjárt bizonyítékokat is.
A fészbúkon hirdető masszőr először a messengeren kereste egy elsőr látásra kamuprofilnak, ám a hölgy végül kilépett a csetből és felhívta a masszőrt, annak ellenére, hogy a kívánlak, Kincsem felütésre elég határozott választ kapott.

A masszőr és a reménybeli hölgyvendég beszélgetésének egy részlete itt hallható:

kapcsolódó írások:

Amikor a masszőr keze el.tévedt (linkgyűjtemény)