Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Manager masszázs

2018-07-20

Ön szerint milyen manager masszázst kap valaki egy vállalati szobában, felöltözve egy speciális székben és milyet egy masszázspadon, mondjuk pucéran?
A kérdés azért vetődik fel, mert tudjuk milyen a manager masszázs valójában...
 

De miért hirdeti valaki manager masszázsnak azt, ha valójában csinál mondjuk egy egyébként  igen jó gyógymasszázst, vagy egy svédmasszázst (vagy bármi más jó masszázst) igény szerinti erotikus levezetéssel a végén?

Ez így jobban hangzik? Mert az ügyfél otthon azt mondhatja a párjának, hogy ma manager masszázsra megyek? Vagy egyszerűen csak újszerű és így jól hangzik, hogy "lám-lám én ilyet is tudok"? Vagy az egyébként bátortalan ügyfeleket ezzel oda lehet csábítan?

Manapság sok nagyvállalathoz járnak masszőrök, akik speciális manager masszázsban részesítik azokat, akik igénylik ezt.
Ezeknél a cégeknél szempont, hogy megőrizzék az emberek egészségét, hiszen a testi-lelki kiegyensúlyozottság növeli a hatékonyságot.
A masszázs felöltözve, egy olyan speciális székben történik, ami tehermentesíti a masszírozandó részeket, a nyakat, a hátat és az ágyéki gerincszakaszt.
Ez a masszázs mód  egy olyan egységes rendszer, aminek az a célja, hogy fokozza a keringést és felfrissítse a szervezetet. Itt főleg az ülőmunka, a merev monitornézés, a monotonitás és a koncentráció képesség csökkenése okozta problémákat próbálják orvosolni viszonylag rövid idő alatt. (30-40 perc)

A masszázs jó dolog, ezt mindenki tudja, akinek része van benne. De miért kell másnak hívni, mint ami?
Aki érzéki vagy erotikus masszázsra jár, az tudja mire megy, mit fog kapni a pénzéért. A manager masszázsnak meg pont az a lényege, hogy a masszőr oda megy a székével, ahova hívják és munka közben, felöltözve  masszírozza meg a pacienst.

-LaM-
 

********

Kapcsolódó írások:

Neked is kell egy jó masszázs

Nincs többé hátfájás

Döbbenet hátfájásra fülhuzigálás

Menedzsermasszázs - totál idiotizmus!