Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

A thaimasszázs tényleg segít!

2018-04-16

Én nem posztoló vagyok, csupán az oldal olvasása közben felfigyeltem egy bejegyzésre és felkeltette az érdeklődésemet. Thaimasszázsról szólt az írás.
Szeretnék elmenni egy ilyen ropogtatós masszázsra, de amiket hallottam ezekről a thai masszázs szalonokról, az nem túl bizalomgerjesztő (mindnél csak a befejezés a lényeg, vagy ha nem, akkor horror az ár).
Ezért örültem meg, hogy van normális hely is.
 

Kedves Olvasó!

Szimpla mese, hogy a thaimasszázs erotikus.

A thaimasszázsban nincs semmi érzékiség!

Nagyon fontos, hogy Te is tudd: a Magyarországon működő thai masszázsszalonokban

  • magasan képzett szakemberek dolgoznak, akik
  • szigorú feltételekkel kapnak beutazási és tartózkodási engedélyt
  • folyamatos a hatósági ellenőrzés.
  • a hagyományos thaimasszázs állig felöltözve zajlik (a vendégen is spec ruha van)
  • a függönyök és a közös légtér miatt lehetőség sincs erotikus szolgáltatásra
  • a hölgyek túl sokat kockáztatnának egy kis plusz jövedelemért

Prózára fordítva: a masszázst végző thai nő általában angolul sem tud, magyarul meg végképp nem, a recepcióssal állapodsz meg mindenről és neki is fizetsz, a földön lévő tatamikat csak egy vékony függöny választja el egymástól és ha nagyon akarod, láthatod, mi folyik a másik oldalon. Az erotikázás egy kicsit megváltoztatja a vendég légzését, ezt pedig mindenki hallja, a szomszéd kollegina, a másik vendég, a recepciós, tehát nyista fütyicibálás, ugyanis ha a melletted dolgozó hölgy gyanút fog, meglebbenti a függönyt és átnéz, hogy mi folyik ott és azonnal beköpi, a tilosban brokihúzgáló terapeuta pedig a következő géppel repülhet haza, többet az életben nem kap ide vízumot és a bangkoki magyar nagykövetségen letett kauciót is elveszíti.

A szalonok is félnek az erotikázó munkatárstól, ugyanis azonnal híre menne a dolognak és ki nem fogynának az örömködést áhító farkasokból, de utána megjelennének a hatóságok és a többi pénzbeszedő, amiknek egy részétől még a rendőrség is tart. Nem csak itthon, hanem boldogabb országokban is.
Talán tudod, hogy a bécsi eropiacot az oroszok, a berlinit a csecsenek tartják ellenőrzés alatt. Ha meg nem tudod, akkor Te jártál jobban.

A thaimasszázsra visszatérve.
Nagyon sok olyan testi probléma van, amivel a hagyományos orvostudomány nem tud mit kezdeni, vagyis elmehet a rákba a hátfájásra ajánlott fizikoterápiáival, súlyfürdőjével, méregdrága kenceficéivel, tapaszaival és a többivel.
Egy thai masszőr viszont csodákra képes.

A thai masszőrt nem érdekli a fütyid, a thai masszőrt elsősorban a gyógyítás, a saját tudása és jóhíre érdekli, másodsorban a megélhetése.
Ezért mehetsz hozzá bizalommal.
Ugyanakkor azt sem árt tudni, hogy nagyon kevés masszőrt találsz évek múlva is ugyanott.
Sokat mozognak ezek a nők, átmennek másik szalonba, másik városba, másik országba, hazautaznak, aztán visszajönnek, vagy esetleg soha többet nem mozdulnak ki a napfényes, barátságos országukból.

Ha elsőre nem felel meg a masszőr akit találtál vagy ajánlottak,  kereshetsz másik szalont, van belőlük épp elég.
Ki lehet fogni a masszőrök közül is rosszat, olyat, amelyiknek épp rossz napja van, vagy utálja az egészet, de ha megtalálod az igazit, az rendbe fog szedni.

A hagyományos thaimasszázs során rendesen összecsomagolnak.
Az olajos thaimasszázs nem a földön, hanem masszázspadon megy, ott meztelen vagy, de a csúnyádat letakarják és nem foglalkoznak vele, akkor sem ha rémült hernyó, akkor sem, ha meredező dákó - és majdnem ugyanazt csinálják, mint az állig felöltözött hagyományosban, csak egy kicsit finomabban - és tapasztalatom szerint kevésbé hatékonyan, de drágábban.

A gyógynövényes zsákokkal simogatás meg a többi hasonló még drágább és szerintem komolytalan, de ha van rá igény, akkor miért ne csinálnák?
A hagyományos thaimasszázs viszont mindenképp nyerő.

Örömmel megadnám annak a számát, akihez én járok, de így sem tudok mindig bejutni hozzá, már mások is felfedezték.
Fedezd fel Magadnak Te is a legjobbat!

És a végén - ha elégedett vagy - ne felejts el neki valami borravalót, 500 vagy 1000 Ft-ot adni.
A thaimasszázs drága, (7-10e Ft-ról indul) de a borravalót az egész világon oda szokás csúsztatni a masszőrnők kezébe.
Az egészségünkről van szó, az meg ugye nem lehet túl drága.

 


 

kapcsolódó cikkek