Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Mi folyik itt thai masszázs címén?

2018-05-30

Kedves masszinfó!
Szeretem olvasni a masszázsinfót, pedig életemben nem voltam még erotikus masszázson és nem is hiszem, hogy megyek.
Azt sem gondoltam, hogy valaha írni fogok az oldalra, de most úgy érzem, ki kell pakolnom!

Évek óta járok thai masszázsra itthon is és olykor külföldön is.
Nyugat-Európában egyértelmű a masszázsszalonok kínálata. Ahol erotikus tevékenység folyik, azt nyíltan vállalják, ahol meg nem, ott fel sem merül a dolog.
Magyarországon sajnos nem ennyire egyértelmű.
 

thai masszázs MagyarországonMég emlékszem írásokra eme oldalon, ami a thai masszázsról szólt és önök is azt mondták, hogy a thai szalonokban magas színvonalú gyógyító munka folyik.

Tavaly egy XI. kerületi szalonban jártam, olajos masszázst kértem, amit rendben meg is kaptam, de a kis hölgy diszkréten a tudomásomra hoztam, hogy 10.000 Ft-ért lekezeli az intim területemet is.
Köszöntem, nem kértem és ennyiben maradtunk.

Ami a múlt héten egy másik szalonban esett meg velem, az viszont már egyenesen felháborító!
Hagyományos thai masszázsra mentem hozzájuk.
Már azt furcsálltam, hogy előre elkérték a 10000 Ft-ot.
Felvettem a masszázshoz kapott ruházatot és hanyatt fekve vártam a masszőrhölgyet. Ő megjött és mutatta,  forduljak meg. Ilyen sem volt még, eddig minden hagyományos thai masszázst hanyatt kezdtek, a lábaimmal.
Most nem így történt.
Amikor a kishölgy ráállt a hátamnak arra a részére, ahol gerincem találkozik a medencecsonttal, akkor már biztos voltam abban, hogy rossz helyen járok. Feljajdultam, mire megkérdezte, hogy "fáj?" - ezek a lányok általában ennyit tudnak külföldi nyelven és ennyit is szoktak mondani a vendégnek. Erre abbahagyta és mutatta, hogy forduljak hanyatt.
Megfordultam.
Erre mosolyogva belecsípett a farkamba, csak úgy nadrágon keresztül.
Úgy csináltam, mint aki észre sem veszi, de a lány megismételte és várt, hogy mit szólok hozzá.
Mondtam neki, hogy nem, masszázsra jöttem, erre elkomorodott és nagyon barátságtalanul megkérdezte, hogy "akar mászádzs?".
Persze hogy akartam, hiszen ki volt előre fizetve és már nagyon is értem, miért.
A nő erre thai nyelven beszámolt a történtekről a kolléganőjének, aki addig laptopon thai nyelvű filmet nézett a függöny túloldalán és masszírozgatott tovább, de sokkal erőtlenebbül, mint addig és a fejem fölött beszélgettek egymással.
Meg is bosszulta aztán hogy ellenálltam neki.
A fejemhez ült és valami csípős kenőccsel megmasszírozta először a halántékomat, majd a szemem körül is. Alig láttam, amikor abbahagyta.
Ismerem azt a kenőcsöt, ezzel szokták a fájdalmakat csökkenteni, de mindig kezet mostak utána, vagy mielőtt a fejemhez nyúlnak. Hát itt aztán nem így történt.
A hagyomány thai masszázs elemeinek a túlnyomó többsége meg egyszerűen kimaradt a programból, pedig már előre szoktam tudni, hogy mikor mi következik.
Olyannal már nemegyszer találkoztam, hogy a masszőr kedvetlenül, unottan, erőtlenül végezte a munkáját, aztán a végén odaállt az ajtóhoz és várta a borravalót.
Most legalább a markát nem tartotta, nem kísért az ajtóig, hanem az asztal mögött ülve búcsúzott.
Ami csinált, az alulmúlt minden eddigi masszázs tapasztalatot.

Vajon a hálózatot üzemeltető cég ezt tudja? Egyetért vele?

kapcsolódó cikkek