Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Szeretem a thai masszázst!

2017-11-06

Pozitív masszázs élményt szeretnék megosztani a tisztelt olvasókkal, amennyiben arra érdemesnek találtatik. Zsenge titán koromban én is masszírozgattam a barátnőket, melynek elsődleges oka, hogy minnél több ruhától szabadítsam meg őket... a folytatásról nem is beszélve, a második, hogy tetszett az, hogy élvezik. Masszázzsal foglalkozó könyvet is bújtam, ami ugye a szakszerűséget nem pótolja, ezt a lelkesedésemmel próbáltam kompenzálni.
 

Jelenlegi páromat is szoktam gyömöszölni. Sajnos Ő kétbalkezes az ilyen tevékenységben, így minden évben, az évfordulónkon elmegyünk masszázsra. Ez már olyan hagyomány. Legutoljára most november elején voltunk.

Immáron másodjára járunk egy bizonyos helyre, ahol thai masszázst hírdetnek. Magánzónak tűnnek a hölgyek. Budán, egy meredek utca majdnem legtetején találhatóak. Egy fiatalabb, és egy idősebb ázsiai hölgy dolgozik jelenleg. Sajnos a hölgyek sem magyarul, sem angolul nem tudnak. Na jó, az angol kicsit megy nekik, de éppen hogy csak arra elég, hogy időpontot egyeztessünk velük. A helyiség egy régi garzonlakásból lehetett átalakítva, mert az egész 25nm-nél nem lehet több, ám nagyon hangulatos. Jó illatú ruhát kaptunk. Az üdvözlő tea most elmaradt, de a kellemes meleg (kint fújt a szél, és erősen hűvös volt) kárpótolt ezért. Ami ebben az egész thai masszásban tetszik, az a legeleje. Mikor lefekszik az ember, és egy kellemesen meleg, nedves ronggyal megtörlik a lábfejét, és kipropogtatják a lábujjakat. Itt indul, és máris frissebbnek érzem magam. Idén januárban sajnos volt egy kisebb síbalesetem, mikoris kifordult a térdem. Napokig járni is alig tudtam, minden lépés fájt. Ellenben komolyabb bajom nem történt, ezt arra fogomom, hogy egy héttel korábban náluk jártunk, és minden izmot, forgót megmozgatott, és ellazított.
Szóval most is minden irányban tekergettek, forgattak, gyömöszöltek. Rámültek, térdeltek, könyököltek, a lábamat majdnem a nyakamba rakták. A végén jött a gerinc, és nyaktekerés, ami hangos reccsenéssel jelezte hogy mostmár minden rendben van... lesz egy ideig.
Az elmaradhatatlan mosoly, és kedvesség most sem hiányzott. Az áraikat még mindíg korrektnek találtuk (6500 egy 60 perces masszázs - amennyiben a szerk. úgy érzi hogy ez nem szükséges, akkor nyugodtan húzza ki). Mivel tényleg jól éreztük magunkat, borravalót is adtunk, amit a fiatalabbik hölgy zavartan vett tudomásul, majd a különbözetet gyorsan vissza is adta.. volna, de mondtuk hogy ez az övék (az itthoniak szinte követelik a kis pluszt).
Röviden összefoglalva nagyon jól esik az amit csinálnak. Habár nincs mögöttem több száz élmény, csupán tizen-körül, de úgy érzem értenek ahoz amit csinálnak, és eddig mindent jól csináltak. Merem ajánlani őket, nyugodt szívvel.

Erotika nem volt, ám valamikor a közepe felé megmozdult... és igen, szégyeltem magam. Nem a szexuális tartalom volt a kiváltó ok, hanem a kellemes ellazulás, és nyugalom.

Üdv
Sz.

 

(a sztorit kedves olvasónk küldte, írjon Ön is!)


 

kapcsolódó cikkek