Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Thai lányok: semmi cicó!

2017-11-16

Sokan úgy tudják, hogy a thai masszázs azt jelenti: a lány beolajozza a cicijét és odadörgöli a maszandó testhez, majd miután a riadt kuncsaft átmegy bizonyos halmazállapot-változáson, a program további női nyílások bevonásával folytatódik.
Nem jól tudják!
 

 

A tradicionális thaimasszázs nem érzéki érintésekről szól, ráadásul még csak a kliens sem meztelen, mert speciális, vékony pamutruhát adnák rá és azon keresztül szadizzák, sokkal inkább nyúzva és tekergetve, semmint simizve.

Az olajos masszázshoz persze az ügyfélnek le kell vetkőznie - sok helyen a félreértések elkerülése végett a gatya marad!!! - de az sem olyan simihumi, hanem kemény és belemenős kezelés.

A Zaklatták a férjemet!!! c. posztban szereplő sztori - már amennyiben igaz - valami ritka, extrém kivétel lehet és nagyon nem tudok egyetérteni azokkal, akik szerint "mindenki tudja, hogy az olajos masszázs az erotikáról szól".

Nem, nem és nem!
A hazai thai masszázsszalonokban nincs semmiféle erotikus szolgáltatás, a körülmények miatt lehetőség se nagyon van rá, ha valamelyik lány netán mégis kurválkodni próbálna, az az azonnali hazazavarást kockáztatja.

Összefoglalva: a tradicionális thaimasszázs nem a keblekkel való simogatást jelenti, nincs benne semmiféle érzékiség, semmi cicó, bár ennyi pénzért akár lehetne is.

De nincs!

 


 

kapcsolódó cikkek