Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Thai lányok: semmi cicó!

2017-11-16

Sokan úgy tudják, hogy a thai masszázs azt jelenti: a lány beolajozza a cicijét és odadörgöli a maszandó testhez, majd miután a riadt kuncsaft átmegy bizonyos halmazállapot-változáson, a program további női nyílások bevonásával folytatódik.
Nem jól tudják!
 

 

A tradicionális thaimasszázs nem érzéki érintésekről szól, ráadásul még csak a kliens sem meztelen, mert speciális, vékony pamutruhát adnák rá és azon keresztül szadizzák, sokkal inkább nyúzva és tekergetve, semmint simizve.

Az olajos masszázshoz persze az ügyfélnek le kell vetkőznie - sok helyen a félreértések elkerülése végett a gatya marad!!! - de az sem olyan simihumi, hanem kemény és belemenős kezelés.

A Zaklatták a férjemet!!! c. posztban szereplő sztori - már amennyiben igaz - valami ritka, extrém kivétel lehet és nagyon nem tudok egyetérteni azokkal, akik szerint "mindenki tudja, hogy az olajos masszázs az erotikáról szól".

Nem, nem és nem!
A hazai thai masszázsszalonokban nincs semmiféle erotikus szolgáltatás, a körülmények miatt lehetőség se nagyon van rá, ha valamelyik lány netán mégis kurválkodni próbálna, az az azonnali hazazavarást kockáztatja.

Összefoglalva: a tradicionális thaimasszázs nem a keblekkel való simogatást jelenti, nincs benne semmiféle érzékiség, semmi cicó, bár ennyi pénzért akár lehetne is.

De nincs!

 


 

kapcsolódó cikkek

Welcome

Andi

2021-04-10

Andi

Böbe

2021-04-07

Böbe

Új képek

Carmen

2021-04-08

Carmenmasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!