Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Gyógyító masszázsok

2017-05-05

Csak álmaidban valósul meg, hogy a tengerparton heverészel és finom masszázsokkal kényeztetnek? Ne búsulj, inkább üsd fel a naptáradat és minden hétre írj be magadnak egy lazító, kényeztető masszázst! Válogass kedvedre!

Íme masszázsok  A-tól Z-ig!

Ajurvéda: Testileg és lelkileg is felfrissít a növényi olajokkal végzett terápia. Javítja a keringést, megszünteti a fájdalmakat és a merevséget.

Akupresszúra: A test akupresszúrás pontjait stimulálják, így segítik elő az életenergia áramlását, a gyógyulás folyamatát és csökkentik az izomfeszültséget is.

Fitoterápia: Hideg téli napokon kellemes választás ez a kezelés, amelyhez gyógynövényeket, aromás illóolajokat, tengeri algát és virágkivonatot használnak fel.Gyógymasszázs: A tartási zavarok és fejlődési rendellenességek kezelésére vagy regenerálódásra irányuló masszázs alatt speciális fogásokkal lazítják a görcsös izmokat és enyhítik a fájdalmakat.

Hammam: A kecskeszőr kesztyűvel végzett, speciális masszázst megelőzi a 45-50 fokos, magas páratartalmú hammamban vett gőzfürdőzés és szappanhabos bedörzsölés. Aztán egy langyosvizes lemosás után a keringés újra csúcsformában lesz. 

Hangterápia: A hangtálak kongatásával vagy a speciális hangágyak segítségével keltett rezgésekre épülő terápia oldja a feszültséget és megszünteti a test energiamezőjében lévő zavarokat.

Jávai lulur: Igazi kikapcsolódást garantál az illatos bőrradírozás, amelyhezfűszereket, például kurkumát vagy szantálfát használnak. ráadásul joghurttal  hidratálják a bőrt. Reflexológia: A keringés felpezsdül, a fájdalom enyhül, az energiaáramlás helyreáll, a test öngyógyító mechanizmusa pedig beindul az ujjbeggyel végzett, reflexzónákat stimuláló kezelés hatására. Shiatsu: Ha ülőmunkát végzel,mindenképpen próbáld ki az akupunktúrás pontok nyomásával zajló masszázst. Nyugtat, lazít, és a szerevezet ellenálló képességét is helyreállítja.Stone: Izomlazító hatású masszázs, reumás betegségek, bélpanaszok esetén kiegészítő  kezelésként szokták ajánlani. Simára csiszolt, forró kövekkel végzik.  Intenzív masszázs.Svédmasszázs:  A simító, körkörös és gyúró mozdulatok a letapadt izmok fellazítását szolgálják. Thalasso: A tengervíz és tengeri alga  erejét felhasználó kezelés az immunrendszer erősítésére kiváló és a bőrödet is kényezteti.         Watsu:  A vízben végzett nyújtások, ritmikus mozdulatok és a szakember által nyújtott akupunktúrás pontmasszázs együttese mennyei élményt garantál. Thai masszázs: Akupresszúrás pontok nyomásával és nyújtó gyakorlatokkal hat az izületekre, az idegekre és az izmokra. Meleg gyógynövényes batyukkal is végzik.

-LaM-